20 Ocak 2013 Pazar

Celal ile Ceren


Yıl: 2013
Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Ezgi Mola



Artık yüzünü görenin ağzından Recep İvedik isminin çıktığı komedyen Şahan Gökbakar'ın üzerine yapışan İvedik rolünden kurtulmak zorunda kaldığı aşikardı. İyi para kazanıyordu fakat yeteneksiz ve kendini tekrar eden bir adam olarak lanse edilmeye başlamıştı. Tam bu sırada kendisinin de deyimiyle benim için bir sınav dediği Celal ile Ceren 2013 başında izleyiciyle buluştu. Büyük önyargı ile izlediğim filmden karın ağrılarıyla çıktığımı samimi bir şekilde belirtebilirim. Tabi ki gülmekten...

Her ne kadar tıpkı hiç küfür içermediği halde bel altı diyalogların sıklığı konusunda yine Recep İvedik'i anımsatmış olsa da, bir Hollywood komedisinden hiçbir farkı olmadığını belirtebilirim. İzle, gül ve geç. Komedi en duygusal anda bile izleyiciye sunulmuş filmde. Oyalamıyor, sıkmıyor. Ezgi Mola da çok iyi eşlik etmiş Şahan'a. Balık etli  haliyle de çok sevimli durmuş filmde.

Bir de değinmeden geçemeyeceğim, Celal'in arkadaşlarından bir tanesi neden Hangover'daki Alan'a benzetilmeye çalışılmış anlamadım. Belki filmin akılda kalır noktalarını oluşturmak istediğinden olabilir Şahan'ın.

Konuya değinmeyeceğim, fragman özetliyor;





Filmin IMDB puanı: 5.1
Benim puanım: 7.0
Toplam Hasılat: ?


Kazandığı önemli ödül ve adaylıklar:  -

Filmle ilgili ilginç anektodlar: -





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder